Biosteels sportsdrik #drinkthepink hjælper dig med at opretholde din væskebalance via elektroytter, og samtidig bibeholder den dit energiniveau. Biosteel reducerer både den mentale træthed og den fysiske. Alt dette er opnået i en drik, UDEN sukker, koffein og andre stimulanter. Biosteels produkter indeholder ingen kunstige farvestoffer eller smage.

0 anmeldelser
Model/varenr.: BIO315
0 anmeldelser
Model/varenr.: BIO315
0 anmeldelser
Model/varenr.: 355T
0 anmeldelser
Model/varenr.: BIO315
0 anmeldelser
Model/varenr.: BIOS500ML
0 anmeldelser
Model/varenr.: BIOS500ML12
0 anmeldelser
Model/varenr.: BIO315
0 anmeldelser
Model/varenr.: BIO315
0 anmeldelser
Model/varenr.: BIOGR

Lækre Biosteel sportsdrikke

Sportsdrikkene fra Biosteel er både forfriskende, smagsfulde i mange lækre smagsvarianter der giver kroppen et ekstra skud energi når den har brug for det. Det er særligt aktuelt når du under ishockey-træningen eller kampen presser kroppen til det yderste i længere tid af gangen. Her har den brug for at få tilført ekstra energi i form af gode, nærende ingredienser som bl.a. de populære superfoods uden overflødige fyldstoffer.

Med Biosteel får kroppen de vitaminer og mineraler, samt indholdsstoffer som den har brug for, så du kan stå distancen og performe længere tid på banen i de vigtige øjeblikke uden at gå kold.

Biosteel hjælper dig til at præstere bedre

Hvor mange af de sports-og energidrikke der findes på markedet i dag ofte er fyldt med masser af sukker, sødestoffer, tilsætningsstoffer der ofte er fyldstoffer, som giver et øjeblikkeligt energiboost, der dog hurtigt aftager, så har Biosteel fokus på at være det sunde alternativ til sports-og energidrikke der understøtter kroppens funktioner, og samtidig bidrager til en sund væske-og vitaminbalance så kroppen har de rette niveauer.

Den rette væskebalance og indhold af vitaminer i kroppen er essentiel for at kunne præstere optimalt. Kroppen har dagligt brug for vitaminer og mineraler for at kunne fungere optimalt, og som sportsudøver er det ekstra vigtigt med den rette sammensætning. Dette får du med Biosteel, som har nøje sammensat hvert produkt så det også har probiotika og fermenterede aminosyrer. Derudover indeholder Biosteel hverken soja, gluten, mejeriprodukter. De er dermed egnede til alle.