Topsælgere

På siden her kan du finde alt det vigtigste udstyr til floorball! Vi har både floorball sticks og bolde, i forskellige modeller og varianter. Alt vores udstyr til sporten er nøje udvalgt med tanke på kvalitet og teknik, så du som spiller får de bedste chancer på banen. Der er derfor tale om kvalitetsmaterialer, og produkterne er slidstærke og i smarte design.

Angesagt
0 Bewertungen
Model/Artikelnr.: SLMQS2
0 Bewertungen
Model/Artikelnr.: FB.Classic
0 Bewertungen
Model/Artikelnr.: SLMQ127
0 Bewertungen
0 Bewertungen
0 Bewertungen
0 Bewertungen
19% Rabatt
40.08EUR
49.46EUR
Sie sparen: 9.38EUR
0 Bewertungen
0 Bewertungen
25% Rabatt
44.10EUR
58.84EUR
Sie sparen: 14.74EUR
0 Bewertungen
55% Rabatt
60.19EUR
132.56EUR
Sie sparen: 72.37EUR
0 Bewertungen

Floorball og kvalitetsudstyr

I vores udvalg af udstyr til floorball, vil du finde produkter til fornuftige priser, og vi kan desuden love en hurtig og billig levering. Så står du og mangler noget godt udstyr til floorball, eller drømmer du måske bare om at opgradere dit nuværende gear, kan vi varmt anbefale, at du tager et kig på udvalget herunder. Her er der nemlig rig mulighed for at lave en god handel! Har du nogle spørgsmål til vores floorball udstyr, er vi altid glade for at høre fra dig.

Alt i floorball stave og floorball udstyr

Står du og mangler floorballudstyr? Her kan du finde de bedste af Salmings floorballstave. Stavene fås i forskellige materialer, længde og hårdhed, men der er helt sikkert en der passer til dig. Salmings blade er kendt for at være multifunktionelle, der passer perfekt til den assisterende og tekniske spiller, men samtidig er de kendt for deres fantastiske design til trækskud, håndledsskud og slagskud.

Salmings stave og blade er brugt af nogle af verdens bedste spillere, og det er der en grund til - det er simpelthen bare suveræne stave og blade. Hvis du har brug for bolde til at teste dit nye udstyr, så har vi også det. 

Se blandt andet vores store udvalg af rulleskøjter, skulderpanser og begyndersæt. ReXhockey forhandler Danmarsk største udvalg af udstyr og du er altid sikret ordentlig kvalitet og hurtig levering.