Bestsellers

Neck Guards

Hot
0 reviews
Model: CINKFLJ
0 reviews
Model: NLP22NECKSR
0 reviews
Model: AEGISBIB
30% Off
299,00DKK
429,00DKK
You save: 130,00DKK
0 reviews
Model: CCMPRONECKSR
Price from
249,00DKK
0 reviews
Model: X30NG
13% Off
199,00DKK
229,00DKK
You save: 30,00DKK
0 reviews
Model: NLPNECKSR
0 reviews
Model: AEGISNECK

Halsbeskyttere til fornuftige priser

Særligt sikkerhed og komfort er i fokus i dette håndplukkede udvalg, så du kan koncentrere dig om træningen eller kampen uden bekymringer eller irritationer. Så gør dig selv en tjeneste, og find en halsbeskytter her hos os i dag.

Produkterne står til fornuftige priser, og vi tilbyder desuden en billig og hurtig fragt, så du lynhurtigt kan komme sikkert ud på isen! Ishockey Halsbeskytter - Pas på dig selv med komfort. Vi har halsbeskyttere fra CCM og Bauer, som begge giver den største beskyttelse samtidig med de er yderst behagelige at have på.

De er lavet i fugttransporterende materialer og vaskbare materialer samtidig med de beskytter nakke og hals mod potentielle snitskader fra skøjter og andre skarpe genstande. Ishockey halsbeskytter findes i flere forskellige størrelser, og visse produkter er one-size fit all, men med justerbar velcro lukning. Vi har også halsbeskytter integreret i trøje, hvilket er perfekt for børn, som skal have halsbeskyttelse, men som ikke gider.

Ekstra sikkerhedsudstyr

Se vores store udvalg nedenfor. Se også vores andet beskyttelsesudstyr fx benskinner til børn, benskinner til voksne, ishockey hjelme og tandbeskyttere.