Hold dig tryg og komfortabel på isen med den rette halsbeskytter! Man kan hurtigt blive grebet af stemningen, når man spiller ishockey, og det er også fedt, men kun så længe at man har den rette beskyttelse. Særligt halsen er et sårbart område, hvor man kan komme galt af sted, hvis man ikke er ordentligt beskyttet med en god halsbeskytter. På siden her har vi samlet et stærkt udvalg af beskyttere til halsen, hvor du både finder separate halsbeskyttere, samt halsbeskyttere der er integreret i smarte trøjer eller heldragter. 

0 anmeldelser
Model/varenr.: 1054437
Populær
0 anmeldelser
Model/varenr.: 1042857
0 anmeldelser
Model/varenr.: 1042877
0 anmeldelser
Model/varenr.: 1042874
0 anmeldelser
Model/varenr.: 1042882
-30%
299,00 DKK
429,00 DKK
Du sparer: 130,00 DKK
0 anmeldelser
Model/varenr.: 9KNECK
0 anmeldelser
Model/varenr.: X30NG
0 anmeldelser
Model/varenr.: M070B

Halsbeskyttere til fornuftige priser

Særligt sikkerhed og komfort er i fokus i dette håndplukkede udvalg, så du kan koncentrere dig om træningen eller kampen uden bekymringer eller irritationer. Så gør dig selv en tjeneste, og find en halsbeskytter her hos os i dag.

Produkterne står til fornuftige priser, og vi tilbyder desuden en billig og hurtig fragt, så du lynhurtigt kan komme sikkert ud på isen! Ishockey Halsbeskytter - Pas på dig selv med komfort. Vi har halsbeskyttere fra CCM og Bauer, som begge giver den største beskyttelse samtidig med de er yderst behagelige at have på.

De er lavet i fugttransporterende materialer og vaskbare materialer samtidig med de beskytter nakke og hals mod potentielle snitskader fra skøjter og andre skarpe genstande. Ishockey halsbeskytter findes i flere forskellige størrelser, og visse produkter er one-size fit all, men med justerbar velcro lukning. Vi har også halsbeskytter integreret i trøje, hvilket er perfekt for børn, som skal have halsbeskyttelse, men som ikke gider.

Ekstra sikkerhedsudstyr

Se vores store udvalg nedenfor. Se også vores andet beskyttelsesudstyr fx benskinner til børn, benskinner til voksne, ishockey hjelme og tandbeskyttere.