Kunstskøjter i god kvalitet er helt essentielt, når du ønsker at skøjte kunstløb. Heldigvis kan du også købe dine kunstløberskøjter her hos RexHockey, hvor vi har modeller fra bl.a. Graf og Lake Placid. Vores kunstskøjter er perfekte til begyndere, samt børn og voksne der går til skøjteløb i deres fritid. Har du spørgsmål til vores kunstskøjter, så er du meget velkommen til at ringe til os for rådgivning.

0 anmeldelser
Model/varenr.: 2170
0 anmeldelser
0 anmeldelser
Model/varenr.: LP200
0 anmeldelser

Kunstskøjter er udviklet til kunstskøjteløb

Kunstskøjteløb er en sportsgren som kombinerer dans eller ballet, med det at stå på skøjter. Derfor har kunstskøjter også meget ofte et mere elegant og stilet udtryk end de mere almindelige skøjter. Måske har du set professionelle kunstskøjteløb, hvor deltagerne er klædt i prangende og farverige dragter. Det er dog de færreste af os, som hopper i sådan en udklædning når vi skal et smut ned i skøjtehallen - og så kan det jo være dejligt med nogle lidt mere neutrale kunstskøjter.

Kunstskøjter er som regel udført i kunstlæder, som er et mere let materiale end rigtig læder. Støvlen har en ofte en relativt høj profil, og så skal skøjterne spændes med snørebånd i stedet for spænder. Skal man lave tricks med sine kunstskøjter er det vigtigt at skøjterne er lette og har en god pasform, da det er med til at sikre god stabilitet. Et andet tydeligt kendetegn ved kunstskøjter er, at de er udstyret med en stålklinge som har “tå-hakker” - dvs. riller forrest på stålklingen, som sikrer et godt afsæt når man skal lave hop og spring under kunstskøjteløb. Stålklingen er som regel også længere, hvilket bidrager til øget stabilitet.

Kunstskøjter til hverdags-skøjteløb

Uanset om du rent faktisk dyrker sportsgrenen kunstskøjteløb, eller om du bare gerne vil finde nogle flotte skøjter som du kan ta’ med ned i skøjtehallen eller til søen når der er vinterfrost, så er kunstskøjter og klassiske skøjter det mest oplagte valg. Her er ishockeyskøjterne lidt for massive, til den mere simple og elegante slags skøjteløb.