Hold dig tryg og sikker på banen med de rette albuebeskyttere. På siden her har vi samlet et skarpt udvalg af albuebeskyttere til hockey, ishockey og rullehockey. En albuebeskytter skal først og fremmest være robust og beskytte albuen, men den skal samtidig også være komfortabel og tillade stor bevægelighed. Vi har derfor udvalgt kvalitets albuebeskyttere, der både har sikkerhed, komfort og fleksibilitet i fokus.

Den bedste beskyttelse med albuebeskyttere

Bevæg dig frit og behageligt, og vær samtidig er godt beskyttet. På den måde kan du koncentrere dig om spillet, uden at blive distraheret. Vi har mange forskellige varianter og modeller af albuebeskyttere, både til junior og senior, så du let kan finde den perfekte albuebeskytter til netop dig. Som altid tilbyder vi konkurrencedygtige priser, samt en hurtig og billig levering. Så ja, det er både godt, billigt og belejligt at handle albuebeskyttere hos os. God fornøjelse!

Albuebeskyttere- en vigtig del af udstyret

Når der skal købes ishockeyudstyr er det ofte skøjter, hjelm, stav, handsker og andet der er i fokus. Ofte glemmer eller tænker man ikke over albuebeskytterne, som kan være en overset, men vigtig del af det komplette udstyr.
Ishockey er en hurtig sport, hvilket naturligt resulterer i en del fald og sammenstød. Albuebeskytterne har derfor en vigtigt funktion, da de beskytter albuerne. De er polstrede og beskytter således godt mod kvæstelser ved fald eller sammenstød. Derfor bør albuebeskyttere være en del af enhver ishockeyspillers udstyr.