Hos Rexhockey finder du alt i benskinner til hockey, ishockey og rullehockey. På siden her har vi samlet et stort udvalg af de benskinner, som vi mener, er de bedste på markedet lige nu og her. Det er benskinner fra de bedste producenter, hvor der er tale om høj kvalitet, samt øget sikkerhed og komfort. Vi har desuden udvalgt benskinner, hvor fleksibilitet er i fokus, så du kan bevæge dig frit og behageligt i dine benskinner på banen.

Benskinner- en uundværlig del af udstyret

Vores benskinner er inddelt i junior og senior herunder, så du let kan klikke dig ind på de relevante modeller for dig. Vi har desuden mange forskellige varianter, alt efter behov og smag. Vi forhandler vores benskinner til fornuftige priser, og smider endda en billig og hurtig levering oven i hatten. Er du i tvivl om størrelserne, kan du med fordel tage et kig på vores ishockeyudstyrs størrelsesguide, og ellers er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os.

Benskinner er en vigtig del af ishockeyudstyret. Som ishockeyspiller er der en høj risiko for at du falder, ved uheld bliver slået over benet med en stav, eller bliver sparket når spillet går hurtigt. Det er derfor vigtigt, at benene er ordentligt beskyttet med en god benskinne i høj kvalitet der både beskytter, men samtidig også giver dig frihed til frit at bevæge dig rundt på banen i højt tempo uden at hæmme dig.
Vores udvalg af benskinner tager højde for det, så du er sikker på optimal beskyttelse, men samtidig også er fri til at kunne bevæge dig hurtigt rundt uden at føle dig generet eller på anden måde hindret.

Vælg benskinner i den rette størrelse

Når du skal investere i et par benbeskyttere, er det vigtigt at vælge den rette størrelse så de sidder ordentligt, og dermed beskytter som de skal.
Inde på produktsiden har vi således levet en overskuelig størrelsestabel der gør det nemt at finde den rette størrelse ud fra afstanden mellem knæ og ankel, samt højde. På den måde er du sikker på, at du får de rette benskinner der passer til dig udfra dine mål.

Hvis du er i tvivl om den rette størrelse, så tøv ikke med at kontakte os. Vi rådgiver og vejleder med glæde, så du er sikker på at du får den helt rigtige størrelse der passer dig.