Få de bedste hockey strømper og gamacher til en god pris lige her! På siden her har vi samlet et håndplukket udvalg af de strømper og gamacher, som vi mener, er de bedste på markedet, når det kommer til hockey. Med vores strømper og gamacher får du høj kvalitet til lave priser. Det er komfortable og støttende strømper, der gør dine forhold på banen mere behagelige og sikre. Ligeledes er vores gamacher skabt med tanke på teknik og komfort, så du er godt dækket ind under træning eller kamp.

0 anmeldelser
Modell: 1054598
0 anmeldelser
Modell: H03216
0 anmeldelser
Modell: hsks
0 anmeldelser
387.26SEK
1 anmeldelser
Modell: HKS.J
0 anmeldelser
Modell: K3GS

Find de rigtige ishockey strømper

Vi har forskellige varianter af vores strømper, så du har mulighed for at vælge alt efter smag og behov. Vi kan som altid tilbyde konkurrencedygtige priser, samt en billig og hurtig fragt. Så slå til i dag, og lav en god handel på dine nye strømper eller gemacher! 

Stort udvalg af hockeystrømper og gamacher. Vi har både neutrale hockey strømper, og strømper fra udvalgte K3G pro hold. Vi har også den nemme løsning med strømpe og strømpeholder i én kombination til juniorerne, hvilket er meget tidsbesparende både til træning og til kamp. Vores 900 series gamacher er hurtigt tørrende med den nye 37.5 teknologi - langt hurtigere gamacher i andet stof. De er også nemme at have kombinerer med dit udstyr, da der er nem lukning og de fastholder dine skinner perfekt. 

Har du nogle spørgsmål til de enkelte produkter, er du altid velkommen til at kontakte os. 

Alt i hockey hooks og anden beklædning

Her finder du alt i beklædning så du er godt klædt på fra top til tå. Se blandt andet vores store udvalg af Ishockey bukser, ishockey handsker eller skridtbeskyttere