På siden her kan du købe et gavekort til Rexhockey! Et Rexhockey gavekort er den perfekte gave til ham eller hende, der elsker ishockey, eller til de som har drømme om at starte til ishockey. Med et gavekort hertil kan man omfavne og hylde modtagerens passion, men samtidig give komplet frihed til, at han eller hun selv kan vælge, hvad de vil have. Ja, det er på mange måder den gyldne mellemvej! 

Pris från
134.00SEK
0 anmeldelser

Gavekort til Rexhockey - den perfekte gaveidé

Mangler du en god gaveidé til en ishockeyentusiast? Så er den perfekte løsning et gavekort til Rexhockey. Gavekortet vil med sikkerhed vække glæde og begejstring hos modtageren, og kan bruges på at købe lige netop det udstyr han eller hun mangler.
Vi har et stort udvalg af alt indenfor ishockeyudstyr- og tilbehør, så modtageren af et gavekort til Rexhockey vil med garanti kunne finde det modtageren har brug for til den daglige ishockeytræning.

Ønsker du at give et betænksomt gavekort til Rexhockey, skal du blot klikke på gavekortet herunder, og vælge det beløb, du ønsker at give til den heldige modtager. Derefter skal du skrive i kommentarfeltet, hvilken mail gavekortet skal modtages på i første omgang. Har du nogle spørgsmål omkring Rexhockey gavekortet, er du altid velkommen til at kontakte os, så vil vi med glæde hjælpe. Ellers ønsker vi dig god fornøjelse, og sender vores lykønskninger til modtageren af gavekortet.

Gavekort til Rexhockey med valgfrit beløb

Med et gavekort fra Rexhockey har du som giver selv mulighed for at vælge lige netop det beløb som du vil give for. Du kan vælge beløb fra 100 kr. og opefter, hvilket giver fleksibilitet så du helt selv kan bestemme gavens størrelse. På den måde passer den til dit budget og din pengepung.
Derudover er et gavekort også mere personligt end en almindelig pengegave, idet du som giver netop har valgt et gavekort til en butik du ved at modtageren kan lide.