Sæt pucken i et hockeymål og vind kampen! Hos ReXhockey finder du flere hockeymål til netop dit behov - vi har både ishockey mål og street hockey mål, men også foam targets, ekstra net, skydeskiver og backstops, så pucken ikke flyver bag målet. Vores hockeymål kommer i forskellige størrelser, så du kan vælge det rette til dit spil. Gå på jagt i vores sortiment og ram plet med dit køb!

0 anmeldelser
Modell: PSTG
0 anmeldelser
Modell: BL-BACKSTOP
Populära
-12%
1,070.66SEK
1,216.72SEK
Du sparar: 146.06SEK
0 anmeldelser
Modell: PP54
Populära
0 anmeldelser
Modell: 30200
Populära
0 anmeldelser
Modell: WW.Mini
0 anmeldelser
Modell: WARRIORPOPUP
0 anmeldelser
Populära
Pris från
507.86SEK
0 anmeldelser
Modell: BL-SNP
0 anmeldelser
Modell: 33700
0 anmeldelser
Modell: 33710

Hockeymål er uundværlige for kampen

Uanset om I spiller kamp eller blot træner hjemme i haven, så er det umuligt uden et hockeymål eller to! Lad pucken flyve ind i et hockey mål fra ReXhockey og lad nettet fange den - eller øv dig i at ramme plet ved hjælp af enten skydeskive eller backstop. Måske endda begge ting.

Drømmer du om at forbedre dine færdigheder i hockey? Måske er du professionel og har brug for at øve målskud, måske er det en fed fritidsaktivitet eller måske vil I bare prøve kræfter af med hockey derhjemme, for at se om det er noget for jer? Hockeymål og resten af udstyret kan i hvert fald findes hos ReXhockey, hvad end niveauet lyder. Her finder du nemlig alt mellem ishockey mål, street hockey mål, et mini hockey mål, net og alt det nødvendige tilbehør og træningsgrej, der hører til.

Ingen skud på hockeymål uden en ishockey puck. Hos ReXhockey finder du også en masse forskellige typer pucks, der egner sig til både træning og kamp, indendørs eller udendørs, børn, voksne og øvede. Afgør kampen med hockeyudstyr fra ReXhockey, uanset om I spiller for sjov eller for alvor.

Hvilket hockeymål bør du vælge?

Hos ReXhockey finder du med garanti det hockeymål du har brug for. Nedenfor kan du læse mere om de forskellige hockeymål, som du finder her på siden.

Hockeymål

Vi fører hockeymål i flere størrelser, alt efter dit behov.

Du finder naturligvis et hockeymål efter officielle NHL regulativer, der måler 183 x 123 cm. Desuden fører vi også et mindre hockeymål, der er 140 cm bredt og 112 cm højt.

Uanset hvilket et af de to hockey mål du vælger, garanterer vi høj kvalitet, hvor målene kan klare forskellige vind og vejrforhold. Vær opmærksom på, at det mindre hockeymål ikke tåler spil med pucks.

Street hockey mål

Vores street hockey mål fra CCM måler samme størrelse som de officielle NHL regulativer angiver, nemlig 183 x 123 cm. Det er fremstillet i et yderst holdbart materiale, der tåler både vind og vejr, så spillet sagtens kan fortsætte, selvom vejrudsigten pludselig melder om regn.

Backstop

Undgå at gå på jagt efter pucken, selvom du misser målet. Det er ikke altid let at ramme hockeymålet og det kræver en masse træningstimer, for at få skuddet til at sidde helt perfekt. Når du tilføjer en backstop til dit hockeymål, kan du sikre, at pucken eller bolden ikke flyver langt væk. Blandt vores sortiment finder du et separat backstop, men også et hockeymål inklusiv backstop i en pakkeløsning, så du er sikker på, at få det hele med fra start.

Shooting targets og foam targets

Øv dine skud og præcision med enten shooting targets til hockeymål eller med foam targets. 

Shooting targets er fremstillet af PVC forstærket polyester og passer til flere størrelser hockeymål, både små og officielle.

Foam targets består af fire plastikringe med skum indsatser. Hver indsats bliver let slået ud, når du rammer plet. De fire foam targets kan let monteres på dit hockeymål, så du kan øve dit målskud.

Mini hockey mål

Leder du efter et mindre hockeymål? Hos ReXhockey finder du selvfølgelig også dette. Du finder to varianter, bl.a. det førnævnte lille hockeymål, der måler 140 x 112 cm, men du finder også et sæt med pop up hockeymål, to stave og en bold i en smart transporttaske.