ReXhocker er førende forhandler af Ishockeystave til alle slags niveauer. Du finder her ishockeystave til nybegyndere og helt op til top professionelle ishockeyspillere. 

Vi har alle de største mærker: Bauer, CCM, Easton, Warrior, True + flere og vi sidder klar til at hjælpe dig med at finde lige præcis den stav der passer DIG bedst. 

Skulle du have brug for rådgivning, så tøv ikke med at give os et kald, vi er eksperter på området via vores mangeårige erfaring inden for salg af ishockey stave og hockey udstyr og vi vil mere end gerne hjælpe dig! 

Under hver enkelt kategori kan du læse meget mere om de forskellige staves funktioner og fordele. Her under ses hele udvalget af hockey stave.

En ishockeystav er ikke bare en stav. Det er et stykke teknisk udviklet sportsværktøj som er gennemtænkt ned til mindste detalje i design, materiale og form. Vi forhandler ishockey stave til både børn og voksne og tilbyder sågår custom designet stave til de ekstra kræse ishockey entusiaster. Hvis du ønsker råd og vejledning omkring den rigtige længde hockey stav til dig eller noget helt tredje, sidder vi klar til at tådgive dig med vores mangeårige ekspertise inden for hockeyudstyr.

 

Kontakt os på Tel +45 4461 1033 eller skriv til os på info@rexhockey.com