Mission Inhaler WM03 Rulleskøjter Junior

2,678.66SEK
5,0 5,5
  • E

Vi skickar alla paket med track & trace, så att det alltid kan spåras.
Leverans är vanligtvis 2-3 arbetsdagar, dock kan längre leveranstid förekomma om du har beställt en vara från vårt fjärrlager.

Reservation tas för slutsålda varor, tryckfel och lagerhanteringsfel.

Mission Inhaler WM03-rulleskøjterne blev bygget til den konkurrencedygtige spiller, der ønsker at score high-end ydeevne uden high-end prisskiltet. WM03 kan prale af et væld af støtte og stabilitet til den pris, som erfarne spillere har brug for for kraft og lang levetid, alt sammen takket være Tru-Form Tech PU-støvlen.

Ny for Mission i år er den asymmetriske tåhætte, der skaber en meget mere forbundet følelse mellem underlaget og foden med dens reducerede volume. Mission har inkorporeret deres karakteristiske tåkappeventiler, der parres med støvleåbningerne for at give ensartet ventilation under spil, plus det hjælper også med at reducere tørretiden efter spillet.

Internt tilbyder Mission WM03 seriøs step-in komfort med brugen af ​​ekstra plys ankelskum og en børstet mikrofiber liner. Vi anbefaler varmestøbning af disse skøjter, fordi skummet sammen med støvlen vil give en tilpasset pasform for bedre komfort og reduceret indbrudstid!

 

CCM Bredde / Fits 

Bredde

Volume

Sammenlignelige bredder

Tapered

Smal

Jetspeed D

Regular

Standard

Tacks D

Wide

Bred

Tacks EE

 

 

Andre købte også
Passer sammen med
Forslag til dig