Warrior Alpha LX Pro Ishockeystav Intermediate

Modell: LXPI
1,874.66SEK
55 63
LH RH
W03 W28 MAX

Vi skickar alla paket med track & trace, så att det alltid kan spåras.
Leverans är vanligtvis 2-3 arbetsdagar, dock kan längre leveranstid förekomma om du har beställt en vara från vårt fjärrlager.

Reservation tas för slutsålda varor, tryckfel och lagerhanteringsfel.

SABER TAPER II | Vores eksklusive koniske design kombinerer en specialiseret geometri med en lav kick flex, der er torsionsstabil og giver en kraftig og nøjagtig frigivelse. Det nye laminatdesign reducerer vægten, hvilket gør det muligt at skyde hurtigere.

R.L.C. 188 | Revolutionerende letvægtskonstruktion 188 er vores højeste karakter konstruktion og bruger de mest avancerede materialevalg og behandlingsteknologier til at producere en ekstremt let og holdbar stav. RLC188 kombinerer det nyeste inden for moderne kulstof-komposit-teknologi - ved hjælp af fibre med lavere vægt og termoplastisk hærdet epoxyharpiks for at give optimal ydeevne og balance. 

MINIMUS CARBON UD | Alpha LX Pro skaft er lettere og hårdere end nogensinde. Brug af envejs kulfiber skaber den mest effektive lette og holdbare hockeystick.

FUELCORE ULTRA | Nyt redesignet blad. FuelCore Ultra har en hårdere kant for udvidet holdbarhed og et mere robust carbon rib design, der modstår træthed og opretholder en skarp, lydhør følelse. Nu med vores Minimus Carbon 25 vævet rundt om kernen, er bladet lettere og hårdere end nogensinde før. Tekstur på bladet øger grebet på pucken.

Ergo skaftform | Den ergonomiske konturformede skaft passer komfortabelt og sikkert i dine hænder, hvilket forbedrer berøring og fornemmelse for bedre dribling, træk og optagelse.

APEX GRIP TEXTURE | En struktureret zone kombineret med klæbrig låse i blødt greb let i dine hænder for maksimal kontrol og nøjagtighed.

Andre købte også
Passer sammen med
Forslag til dig