CCM YTFlex 2 Målmandsskinner Youth

1,700.46SEK
24" 22"
  • Hvid/Royal Blå

Vi skickar alla paket med track & trace, så att det alltid kan spåras.
Leverans är vanligtvis 2-3 arbetsdagar, dock kan längre leveranstid förekomma om du har beställt en vara från vårt fjärrlager.

Reservation tas för slutsålda varor, tryckfel och lagerhanteringsfel.

De helt nye CCM YTFlex 2 Youth målmandsskinner er designet til at fremme ordentlige redningsfundamenter og hjælpe med de bedste forudsætninger for unge hockeymålmænd. 

Ser man på opbygningen af ​​CCM YTFLex 2, har CCM brugt en blanding af skum med høj og lav tæthed i hele kernen af skinnen for at skabe en afbalanceret skinne til den unge målmand for at føle sig godt tilpas på isen. CCM YTFlex 2 anvender en for buet dobbeltbrudskerne på den indvendige bøjning for at hjælpe målmanden med at lukke mellem benene lettere, mens den ydre bøjning har et enkelt brud for yderligere dækning og fleksibilitet.

Knæområdet på CCM YTFlex 2 målmandsskinnerne, har CCM brugt en justerbar blød skum knæholder for at give målmanden en behagelig følelse med en tilpasset pasform. Knæforhøjeren er lavet af PE-skum, som er designet til at hjælpe med at forsegle isen for lave skud og fremme ordentlige returer. Knæstroppsystemet har en enkelt velcrobånd, der sidder under knæet for at holde målmandens ben på plads korrekt. CCM tilbyder også et låromslag øverst på puden lige over knæet for ekstra beskyttelse.

Hvis du er på udkig efter en behagelig og justerbar målmandsbenskinne, der hjælper med at fremme den rigtige teknik og de grundlæggende ting, mens alt sammen er designet til en ung målmand på indgangsniveau, er CCM YTFlex 2 Youth målmandsskinner valget for dig.

Andre købte også
Passer sammen med
Forslag til dig