Her på siden finder du vores udvalg af ishockey målmandshjelm. Vi sælger hjelme fra Bauer, Warrior og CCM, der er kendt for deres lækre kvalitet og utrolige slidstyrke. Vi har ishockeyhjelme i forskellige modeller til både senior, junior og youth, ligesom vi også har både certificerede og ikke-certificerede hjelme til målmænd. Vi sælger også tilbehør og kan blandt andet tilbyde forskellige metalgitre og polstrerede hjelm-tasker. Se hele udvalget af ishockey målmandshjelme herunder.

Ishockey målmandshjelme fra førende brands

Ishockey er en kontaktsport, der kræver stærkt beskyttelsesudstyr. Det er vigtigt, at man køber særligt sin hovedbeskyttelse af høj kvalitet, så man er sikret både komfort og sikkerhed. Hos ReXhockey sælger vi kun kvalitetsudstyr fra de førende producenter på markedet, hvilket er din garanti for de nyeste og bedste produkter på området. Vores ishockey målmandshjelme er alle lavet af lette, slidstærke og holdbare materialer, så du altid er sikret den helt rette beskyttelse og bevægelighed. Vi forhandler også andet ishockey udstyr end til målmand, og du kan se hele sortiment her på siden. Se alt vores ishockey målmandsudstyr her.

Kvalitetsprodukter, stor viden og konkurrencedygtige priser

Her hos ReXhockey er vi specialister i ishockeyudstyr, så skal du have det nyeste og bedste på markedet, kan vi med garanti hjælpe. Vi har Danmarks største udvalg af udstyr til ishockey, så uanset om du er på udkig efter ishockey målmandshjelm, skøjter eller noget helt tredje, kan vi hjælpe. Udover et kæmpe sortiment til konkurrencedygtige priser, tilbyder vi også dag-til-dag levering og billig fragt. 

Ishockey målmandshjelm - til børn og voksne

Størrelsen på dit ishockey grej og beklædning er en vigtig faktor at bide mærke i, når man skal ud og købe gear til sig selv eller barnet. ReXhockey forhandler hjelme til ishockey målmænd helt ned til få år gamle børn og op til voksne senior størrelser. Du finder desuden forskelligt tilbehør til hjelmen som halsbeskytter, gitter og indpaknings taske.

  • Senior
  • Junior/Youth
  • Målmandshjelm tilbehør

Køb online eller besøg vores 400 cm2 butik i Rødovre

Vi forhandler et af Danmarks største udvalg af ishockey produkter - af højeste kvalitet til fornuftige priser. Derudover tilbyder vi billig fragt og dag-til-dag levering. Udover vores webshop, har vi også en stor butik i Rødovre hvor du kan se mærke og prøve alt vores udstyr. 

Tøv ikke med at kontakte os eller komme forbi, vi står klar med råd og vejledning.