Her hos ReXhockey kan du købe et ishockey panser i alle størrelser fra senior til youth. Alle vores målmandspansere til ishockey sikrer komfort og sikkerhed, så du kan yde dit bedste ude på isen. Hos os finder du kun ishockey panser i bedste kvalitet fra førende mærker som Bauer, Warrior og CCM. Derudover forhandler vi forskellige modeller og farver, så der er noget til ethvert behov og enhver smag. Hvis du ikke finder det du leder efter, så kontakt os på mail eller telefon, så kan vi bestille det hjem til dig. Se herunder hele udvalget af kropsbeskyttende panser til ishockeykampen, som er særligt panser udviklet til at beskytte målmanden.

Ishockey panser til børn og voksne

Er du på udkig efter solidt ishockey panser til målmænd i allerbedste kvalitet? Så har vi et stort udvalg af pansere, der både sikrer god komfort og høj sikkerhed. Vi har et stort udvalg af modeller, størrelser og farver. Vi forhandler målmandspanser til både voksne og børn, og herunder kan du se en oversigt over inddeling af aldersgrupper:

  • Senior panser
  • Intermediate panser
  • Junior panser
  • Youth panser

Kvalitets ishockey panser - også til de professionelle

Det er vigtig at have det rette udstyr, når man spiller ishockey, så man kan yde sit absolut bedste. Der skal både tages højde for sikkerhed og beskyttelse samt komfort og bevægelighed. Alle vores ishockey pansere er fra anerkendte mærker, der altid tilbyder det nyeste og bedste inden for ishockeyudstyr. Når du køber et målmandspanser her hos ReXhockey, er du garanteret kvalitetsudstyr til konkurrencedygtige priser. Derudover tilbyder vi dag-til-dag levering og billig fragt.

Vi har alt inden for ishockey
Vi har Danmarks største udvalg af udstyr og gear til ishockey, så du behøver kun købe dit udstyr et sted - nemlig her! Vi forhandler blandt andet kvalitetsprodukter fra kendte mærker som:

  • Bauer
  • Warrior
  • CCM Premier

Du kan se vores store udvalg på hjemmesiden. Har du spørgsmål vedrørende valg af ishockey panser til målmænd - eller til vores mange andre produkter, står vi klar til at give professionel og kompetent vejledning.