Her på ReXhockey finder du et stort udvalg af målmandsskøjter til ishockey. Vi sælger skøjter fra kendte mærker som Bauer, CCM og Graf til både senior, junior og youth. Vi har et stort udvalg af modeller og størrelser, der alle yder den helt rette støtte og beskyttelse. Er du i tvivl om, hvilken størrelse du bruger i skøjter, har vi en størrelsesguide her på siden. Ellers er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Se hele udvalget af målmandsskøjter herunder.

Vi har et stort udvalg af målmandsskøjter til ethvert behov

Uanset om du er på udkig efter skøjter til senior, junior eller youth, har vi de perfekte skøjter til dig. Vi forhandler kun skøjter til ishockey fra de alle bedste mærker på området, hvilket er din garanti for kvalitet, komfort og sikkerhed. Det er meget vigtigt med det helt rette udstyr, når man spiller ishockey, så man er sikret både god bevægelighed og høj beskyttelse på isen.

Eksperter i målmandsskøjter

Vi har Danmarks største udvalg af ishockeyudstyr til både spillere og målmænd, så du går aldrig forgæves her i vores webshop. Vi har alt det udstyr, du skal bruge til ishockey, hvad end det er:

  • Målmands stave
  • Målmands masker
  • Målmands panser
  • Målmands stokhandsker

Har vi ikke lige den model eller størrelse, du er på udkig efter, er du altid velkommen til at kontakte os, så kan vi måske skaffe det hjem specielt til dig.

Kvalitetsprodukter og god service

Hos ReXhockey tilbyder vi billig fragt, dag-til-dag levering og altid gode priser på kvalitetsprodukter. Derudover tilbyder vi gratis slibning og varmning af skøjter, når du køber dem hos os. Vi kan også slibe og varme dine skøjter mod et lille beløb, hvis de ikke er købt hos os. Du kan læse mere om skøjte reparation og slibning her.

Vi er eksperter inden for ishockey, så har du spørgsmål til målmandsskøjter til ishockey eller noget andet, står vi altid klar til at besvare dem.