Her på ReXhockey finder du ishockeystave til målmænd. Vi har et stort udvalg af stave i forskellige størrelser. Uanset om du er på udkig efter en målmandsstav til senior, intermediate, junior eller youth, har vi mange modeller og mærker at vælge imellem.
Vi forhandler kun udstyr fra de førende mærker på området, hvilket er din garanti for kvalitet og sikkerhed. Du finder bl.a. mærkerne Fischer, Bauer, CCM, Warrior m.f. Alle ishockeystavene er som udgangspunkt left, men kan laves som full right ved aftale. Se hele udvalget af ishockeystave til målmænd herunder.

Ishockeystave til målmænd i bedste kvalitet

Med ishockey må man aldrig gå ned på udstyr, og det er rigtig vigtigt med kvalitetsudstyr, hvis man vil yde sit bedste på isen. Hos ReXhockey forhandler vi kun godt udstyr fra de førende mærker fx målmandsstave fra Bauer, CCM, Warrior m.f., der alle er super lette og ligger godt i hånden. Se vores komplette udvalg af ishockeystave her hvor du finder stave til alle typer spillere fra amatører til professionelle, børn eller voksne.

Hvilken ishockeystav til målmænd, skal du gå efter?

Vi er eksperter inden for udstyr til ishockey og forstår vigtigheden af at have det helt rette kvalitetsudstyr, for at man kan præstere optimalt på isen. Vi har et stort udvalg af ishockeystave til målmænd i forskellige størrelser og modeller alt efter din højde og vægt. Alle vores stave laves både som left og full right, du skal blot kontakte os, hvis du ønsker full right.

Vi sælger også andre typer stave
Udover at vi er eksperter i udstyr til ishockey, sælger vi også udstyr til andre former for hockey. Du kan blandt andet købe stave til floorball og streethockey fra mærker som:

  • Salming
  • Fischer
  • Bauer

Du kan se udvalget af vores stave til floorball her eller til streethockey her.

ReXhockey er lig med kvalitet

Når du køber udstyr fra ReXhockey, er du garanteret det bedste og nyeste inden for udstyr til ishockey. Vi tilbyder dag-til-dag levering, billig fragt og konkurrencedygtige priser. Er du i tvivl om, hvilken ishockeystav der passer bedst til netop dit behov, er du altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning.