Wenn Sie andere Modelle, Farben usw. kaufen möchten, wie auf unserer Homepage gezeigt, kontaktieren Sie uns bitte per E-Mail oder Telefon und wir können es für Sie bestellen.

Ishockey målmandsudstyr til alle aldre

Hos ReXhockey er vi passionerede omkring ishockey, og vi har Danmarks største udvalg af ishockeyudstyr til skarpe priser. Ishockey målmandsudstyret som du vil finde på webshoppen, rummer alle slags forskellige modeller, størrelser og farver. Alt vores udstyr kan fås til senior, intermediate, junior og youth. Skulle vi imod al forventning ikke have det du leder efter, kan vi bestille det hjem til dig.

Ishockeyudstyr til målmænd i bedste kvalitet

Vi ved, hvor vigtigt det er med det helt rette udstyr når man spiller ishockey, derfor sælger vi kun målmandsudstyr til ishockey i bedste kvalitet fra anerkendte mærker. Det er vigtigt, at både sikkerhed og komfort er i orden, så du har de helt rette forudsætninger for en toppræstation på isen.

Udover et kæmpe sortiment af udstyr til ishockey målmanden til konkurrencedygtige priser, tilbyder vi dag-til-dag levering og billig fragt. Så ønsker du kvalitet, god service og lave priser, så køb dit ishockeyudstyr her hos ReXhockey.

DK´s største sortiment af ishockey målmandsudstyr

Vi er Danmarks største ishockey forretning med en webshop og en stor veludstyret butik i Rødovre. Her finder du alt i beskyttelse, udstyr og beklædning til ishockey målmanden. Vi forhandler blandt andet:

  • Målmands benskinner
  • Målmands hjelme
  • Målmandsbukser
  • Målmandspanser
  • Målmands stave

Du kan se hele vores sortiment på hjemmesiden. Har du nogen spørgsmål omkring vores målmandsudstyr til ishockey eller andre produkter, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står altid klar til at give råd og vejledning, så du får præcis det udstyr, du har behov for.