Her på siden finder du et bredt udvalg af pucks til både ishockey og street hockey. Pucks er uundværlige til både træning og kamp og de findes med forskellige funktioner samt designs, der understøtter de respektive eller foretrukne underlag. Du finder bl.a. en puck til beton, asfalt eller tæppe, men også en børnevenlig til hjemmet samt en officiel puck. Nogle pucks understøtter også træningen, herunder reaktionsevne, skud og præcision.

0 anmeldelser
Modell: 1049041
0 anmeldelser
Modell: GB2PACK
Populära
0 anmeldelser
Modell: GRBPRO
Populära
0 anmeldelser
Modell: GRBSNP
0 anmeldelser
Modell: IHP.01
0 anmeldelser
Modell: Mpucks
0 anmeldelser
Modell: AR.BLTD
26.80SEK
0 anmeldelser
Modell: BSFPUCK
0 anmeldelser
Modell: WHPuck
0 anmeldelser
Modell: Tpuck

Pucks til alle underlag

Her på siden finder du et bredt udvalg af forskellige pucks, der er med til at sætte spillet i gang. 

Hvis du kan lide at spille street hockey enten som hobby eller på professionelt plan, bør du anskaffe dig en specielt fremstillet street hockey puck. Specialfremstillingen gør, at pucken er robust og kan klare den hårde asfalt, uden at gå i stykker eller blive slidt. Blandt vores udvalg af street hockey pucks finder du bl.a. en puck fra Sonic, der er i topklassen inden for sit felt. Den er perfekt balanceret og ligger fladt under hele spillet, mens den samtidig har lav friktion og 6 kraftfulde indbyggede riller, der sikrer hurtige afleveringer. Street hockey pucken fra Sonic er fremstillet af yderst hårdfør plast, der gør den robust og holdbar til både indendørs og glatte udendørs overflader. Findes i flere farver.

Du finder selvfølgelig også en ishockey puck med officielle mål og vægt, bestemt af IIHF (International Ice Hockey Federation). Her har du mulighed for selv at bestemme, om du ønsker ReXhockey logo på begge sider af pucken eller om den blot skal være neutral. Vi tilbyder skarpe priser og mængderabat ved køb af flere IIHF godkendte pucks.

Pucks er ikke så meget værd, hvis man ikke kan skyde til dem. Husk derfor at tage et kig på vores mange ishockey stave, der er gør det muligt at sætte pucken i målet. Hos ReXhockey finder du et stort sortiment af forskellige stave, der passer til flere niveauer og aldersgrupper. Det er selvfølgelig også muligt at vælge en højrehånds eller venstrehånds stav.

Den rigtige puck er afgørende for spillet

Ingen puck, ingen kamp - eller træning for den sags skyld. 

En puck er ikke bare en puck. Pucks findes med forskellige egenskaber, der er tilpasset fx underlag, træning eller officielle krav. Det er oftest nødvendigt med flere pucks end blot en enkelt, hvis du ønsker at forbedre dine evner og spil eller hvis du spiller på et højere niveau.

Træning

Hos ReXhockey forhandler vi flere forskellige pucks til træning, der er med til at forbedre dine evner som spiller. Du finder bl.a. ekstra tung puck på 10 oz/283 gram, der er med til at udvikle din styrke i afleveringer og slag samt forbedre din hastighed.

Du finder desuden også en hvid puck, der er fremstillet til at forbedre både syn og hurtighed hos målmænd. De hvide pucks er lettere camoufleret på isen, hvilket gør dem sværere at se.

Hvis du ønsker at forbedre dine skud og præcision uden for isen, kan du med fordel prøve kræfter med Green Biscuit Snipe Training Hockey Puck, der vejer 148 gram.

Kamp

Til kamp anbefaler vi altid den IIHF godkendte hockey puck, der lever op til de officielle krav. Vælg selv om den skal være med eller uden ReXhockey logo.

Børn

Hvis børn skal spille hockey, anbefaler vi en lettere puck, hvor der er færre chancer for skader og uheld i hjemmet. Prøv fx vores soft puck fremstillet i blød vinyl.

Udendørs

Til udendørs brug bør du prøve Sonic Street Hockey Puck, der er fremstillet specielt til formålet. Disse pucks er velafbalancerede og har 6 kraftfulde riller, der er med til at sikre hurtige afleveringer og skud. Kan også bruges indendørs.

Indendørs

Nogle gange foregår spillet indendørs på et tæppe underlag, hvilket kan skabe udfordringer i friktionen. Bauer Mini Foam Pucks er fremstillet i blødt skum, der glider let over tæpper og sikrer, at de ligger fladt under hele spillet.

Vores udvalg af pucks hos ReXhockey er bredt, men skulle du mod forventning ikke finde hvad du søger, så kontakt os endelig på tlf. +45 4461 1033 eller mail info@rexhockey.com. Vi sidder klar til at hjælpe dig.