Danmarks største udvalg af Ishockey Skøjter! 

Søger du ishockeyskøjter til friløb eller til professionelt brug? Så lover vi dig at du nok skal finde et par gode skøjter her på siden. Vi har nemlig Danmarks største udvalg af skøjter og ishockeyudstyr. Bauer, CCM, GRAF og True er de primære mærker af hockey skøjter vi forhandler i både vores butik og på vores webshop. Uanset mærke, så har vi en model der passer perfekt til dig og dit niveau. Vælg din størrelse - Youth, Junior eller Senior - og find dine nye skøjter nu.

Husk at du altid kan ringe til os hvis du har spørgsmål, vi guider dig med glæde!

Ishockeyskøjter til små børn, juniorer og seniorer

Hos RexHockey har vi Danmarks største udvalg af skøjter, og vi har derfor også skøjter både til friløb, kunstskøjteløb og ishockey. Vores kerneforretning er selvsagt ishockey skøjter og udstyr, hvorfor du finder det største sortiment inden for disse kategorier.

Ishockey skøjterne her på siden er opdelt i 3 kategorier efter aldersgruppe:

  • Youth - Ishockeyskøjter til børn i størrelse 23-33 (EU)
  • Junior - Ishockeyskøjter til unge i størrelse 32-39 (EU)
  • Senior - Ishockeyskøjter til voksne i størrelse 39-48 (EU)

Vælg ishockey skøjter i den korrekte størrelse

Når du vælger dine nye ishockey skøjter, så skal du først og fremmest være opmærksom på at størrelserne kan afvige lidt fra gennemsnittet, afhængigt af hvilket mærke du vælger. Der er ofte også forskel på, hvordan skøjterne passer fra person til person. For at gør det hele endnu mere besværligt, så er der tilmed også forskel på hvordan producenterne angiver størrelsen på deres skøjter. En skøjte fra CCM kan fx være en halv størrelse mindre end en skøjte fra Bauer. Det er altså ikke nok at kende sin skostørrelse, man skal også kende sin skøjtestørrelse - helst også på mærke-niveau.

Generelt er det at foretrække med en skøjte som sidder så stramt som muligt på foden, uden at det gør ondt. Når skøjten sidder stramt på foden, så får du den optimale støtte og kan dermed manøvrere bedre og hurtigere på isen. Skøjten skal føles som en forlængelse af foden, og for meget plads i skøjten øger risikoen for nedsat stabilitet og dermed potentielt også for at pådrage sig en skade. På de produktsiderne for vores hockeyskøjter, kan du altid se en størrelsesguide for det specifikke mærke, som du bør afkode for at være sikker på, at du får den helt optimale størrelse skøjte.

Skøjter til børn og unge: Giv foden plads til at vokse

Selv om det strider lidt mod den generelle anbefaling om at vælge præcise/stramme skøjtestørrelser, så er det for de fleste nødvendigt at vælge en lidt større størrelse til børn og unge, som ikke er færdige med at vokse. De færreste af os har tid eller lyst til konstant at købe nye skøjter, og derfor anbefaler vi at du vælger en skøjtestørrelse, der tillader foden at vokse lidt.

Det er en lidt svær balancegang, for skøjten må heller ikke være så stor, at det går ud over stabiliteten og dermed barnets sikkerhed på isen. Prøv derfor at nøjes med en skøjte som er 1-1½ størrelse større, end den nuværende optimale størrelse for barnet. Vælger du en skøjte som er alt for stor, risikerer barnet at få vabler, callus (hård hud der dannes for at beskytte huden mod friktion) og i værste tilfælde endda knoglesporer. Derfor er det oftest også bedre at vælge en billigere skøjte, som kan udskiftes med jævne mellemrum, end at vælge en dyrere skøjte som kun udskiftes sjældent.