Bauer Core 1.0 Jock Shorts (Med lyskenstøtte)

Modell: 1059321
628.46SEK
Small Medium Large

Vi skickar alla paket med track & trace, så att det alltid kan spåras.
Leverans är vanligtvis 2-3 arbetsdagar, dock kan längre leveranstid förekomma om du har beställt en vara från vårt fjärrlager.

Reservation tas för slutsålda varor, tryckfel och lagerhanteringsfel.

Behagelig følelse af kompression
Bauer Core 1.0 shorts m. skridtbeskytter har et patenteret 4-vejs Core Activation System, der skaber et utroligt støttesystem til maksimal stabilitet og bevægelse.

Support hele dagen, hver dag
Bauer Core 1.0 giver 40% mere støtte i forskellige retninger end normale kompressionsbukser. Gennem støtte til lænd, bækken, hofte og lyske får du utrolig støtte og samtidig mulighed for maksimal bevægelse. Kommer integreret skridtbeskytter i både shorts og bukser.

Core 1.0-serien består af shorts og bukser og giver støtte tilpasset til hockeyspecifikke bevægelser. Gennem støtte i lænden, bækken, hofte og lyske stabiliseres hele bækkenområdet, hvilket gør det lettere at kontrollere hofteområdet og forbedrer den elastiske spænding, der skabes ved modsatte bevægelser. CORE 1.0 er designet til at opretholde og styrke mobilitet, uanset niveau og træningsmængde. At have Core 1.0 under træning og kampe giver en behagelig følelse af kompression og mere stabil bevægelse. Sammenlignet med almindelige kompressionsbukser er Core 1.0 40% stærkere, og støtten i ryg, hofte, bækken og lyske giver dig betingelser for at reducere risikoen for skader og styrke områder, der ofte udsættes for store belastninger, når du spiller ishockey. 

Andre købte også
Passer sammen med
Forslag til dig