Biosteel Sportsdrikke | Clean. Healthy. Hydration

Som atleter ved vi alle, at det er afgørende at holde sig hydreret for at yde vores bedste!

Som atleter ved vi alle, at det er afgørende at holde sig hydreret for at yde vores bedste! Men vidste du, at ikke alle sportsdrikke er lige gode for kroppen? Her kommer Biosteel ind i billedet, firmaet der revolutionerer sports kosttilskud med deres rene, sunde og lækre produkter.

I dette blogindslag vil vi give dig svar på hvorfor det er essentielt for din præstation at du fylder kroppen med sunde hydreringsprodukter, hvorfor at Biosteels produkter er skræddersyet til atleter, og alle de mange fordele der findes ved BIosteels produkter. 


Betydningen af hydrering for atleter

At holde sig hydreret er afgørende for alle atleter, da det spiller en vital rolle i at opretholde sundhed og præstation. Når du træner, mister du vand gennem sved, og hvis du ikke genopfylder den væske, kan det føre til dehydrering, som kan have alvorlige sundhedsmæssige konsekvenser. Korrekt hydrering hjælper med at regulere kropstemperaturen, smøre led og transportere næringsstoffer gennem kroppen. Det hjælper også med at fjerne affaldsstoffer, såsom mælkesyre, som kan opbygges under træning og forårsage træthed. Desuden kan dehydrering påvirke atletisk præstation, forårsage nedsat udholdenhed, styrke og hastighed. Derfor kan det at holde sig hydreret før, under og efter træning hjælpe atleter med at præstere bedst og undgå negative sundhedseffekter.


Rene og naturlige ingredienser i Biosteels produkter

Biosteels mission er at skabe de sundeste og mest betroede sportshydrerings produkter på planeten. Derfor er deres produkter lavet med rene, naturlige ingredienser, fri for konserveringsmidler, kunstige smags- og farvestoffer.

Når du indtager Biosteel Sports Drinks, hydrerer du din krop med de bedst mulige ingredienser. Det betyder, at du ikke kun genopfylder væsketab under træning, men også nærer din krop med essentielle vitaminer og mineraler.


Ingen sukker

Sukker er ikke nødvendigt for hydrering, og de fleste atleter og aktive personer har ikke brug for det for at genopfylde glykogen under træning. Biosteel anerkender dette, og deres produkter indeholder derfor ikke tilsat sukker. I stedet søder de med naturlig stevia-ekstrakt, som understøtter din hydrering og generelle sundhed.

Ikke alene er sukker unødvendigt for hydrering, men det er også forbundet med dehydrering, energidips og andre sundhedsproblemer. Ved at vælge Biosteel Sports Drinks træffer du et sundere valg for din krop.


Essentielle elektrolytter

Biosteels sportsdrikke indeholder fem essentielle elektrolytter: natrium, kalium, klorid, calcium og magnesium. Disse mineraler spiller afgørende roller i at understøtte kropsfunktioner som nervesignalering, muskelkontraktion og væskebalance.

Under fysisk aktivitet mister du elektrolytter gennem sved. Biosteel produkter hjælper med at genopfylde disse mistede elektrolytter og reducerer risikoen for kramper og andre problemer relateret til elektrolytubalance. 

For optimal hydrering kan vi anbefale Biosteel Sports Hydration Mix eller deres Ready-to-drink sportsdrik, som allerede er mixet og klar til at indtage. 


Plantebaseret protein og aminosyrer

Udover deres Sportsdrikke tilbyder Biosteel også en række kosttilskud til at understøtte muskelvækst, proteinsyntese og generel sundhed. Deres Plant Amino Power BCAA+ kosttilskud giver en videnskabeligt anbefalet 3:1:1 ratio af fermenterede forgrenede aminosyrer, leucin, isoleucin og valin, samt micronized glutamin.

Ved at inkorporere Biosteel kosttilskud i din træningsrutine kan du støtte muskelvækst, proteinsyntese og lean muskelmasse, samtidig med at du fremmer generel sundhed.


10 fordele ved at bruge Biosteels produkter

1. Forbedret hydrering: Biosteel Sports Drinks anvender rene, naturlige ingredienser til at hydrere din krop og genopfylde væsker tabt under træning.

2. Næring: Udover hydrering, giver Biosteel Sports Drinks din krop essentielle vitaminer og mineraler for at støtte overordnet sundhed.

3. Ingen tilsat sukker: Biosteels produkter er sødet med naturligt stevia-ekstrakt, og giver en sundere alternativ til sukker-sødede drikkevarer.

4. Reduceret risiko for dehydrering: Ved at undgå sukker og bruge naturlige ingredienser, reducerer Biosteel Sports Drinks risikoen for dehydrering og tilhørende sundhedsproblemer.

5. Essentielle elektrolytter: Biosteel Sports Drinks indeholder fem essentielle elektrolytter for at støtte nerve signalering, muskel kontraktion og væskebalance.

6. Reduceret risiko for kramper: Ved at genopfylde tabte elektrolytter, kan Biosteel Sports Drinks reducere risikoen for kramper og andre problemer relateret til elektrolyt ubalancer.

7. Forbedret atletisk præstation: Med ordentlig hydrering og næring, kan Biosteel Sports Drinks hjælpe med at forbedre atletisk præstation og udholdenhed.

8. Hurtigere muskelgendannelse: Biosteel's Plant Amino Power BCAA+ tilskud kan hjælpe med at støtte muskelvækst, proteinsyntese og lean muskelmasse, fremme hurtigere muskelgendannelse.

9. Forbedret immunfunktion: Biosteel's produkter er rige på essentielle vitaminer og mineraler, som kan hjælpe med at støtte immunfunktion og overordnet sundhed.

10. Sundere valgmulighed: Ved at bruge rene, naturlige ingredienser, nul tilsat sukker og essentielle elektrolytter, er Biosteel Sports Drinks et sundere alternativ sammenlignet med andre sportsdrikke på markedet.


Biosteel VS. andre sportsdrikke

Det er ingen hemmelighed at vi er fortalere for Biosteel, men det er ikke uden grund. Inden for de seneste år er Biosteel både blevet Officiel NHL- og IIHF Hydreringspartner, hvilket alt andet lige understøtter at de har fat i noget.

Sammenligner vi med de mest populære sportsdrikke på markedet, så ligger Biosteel på en klar førsteplads. Hvorfor tænker du? Se på billedet nedenfor, som beskriver de enkelte felter som måles på. Blandt andet har BIosteel ingen sukker i deres produkter, højere elektrolyt niveau, mindre kalorier og kun naturlige sødemiddel. 

Biosteel VS. other sports drinks


Biosteels produkter i ReXhockey

Biosteel sportsdrikke og kosttilskud er den sundeste og mest effektive måde at hydrere og støtte din atletiske præstation på. Med rene, naturlige ingredienser, nul sukker og essentielle elektrolytter har Biosteel sat en ny standard for sports hydration.

Hos ReXhockey er vi stolte af at tilbyde Biosteel-produkter til vores kunder. Uanset om du er en professionel atlet eller en weekendkriger, er Biosteel Sports Drinks det bedre valg for optimal hydrering og præstation.