FAQ

Her på siden finder du svar på de oftest stillede spørgsmål. Skulle nedenstående ikke give dig svar, så tøv ikke med at give os et kald eller skriv til os via chatten nede i højre hjørne. 

 

Generelt:

Hvilke betalingsmetoder kan jeg anvende i jeres webshop?

Vi modtager følgende betalingsmetoder:

  • Dankort/ Visa Dankort
  • Mastercard 
  • MobilePay
  • Apple Pay 
  • Google Pay 

 

Hvordan ved jeg om et produkt er på lager eller ej? 

På hvert produkt vil der være anført hvorvidt produktet ligger på vores lager. Vores webshop og fysiske butik kører på samme lager. 
OBS. Er du på udkig efter et helt specifikt produkt, og ønsker du at prøve/købe det i vores fysiske butik, så anbefaler vi at du enten ringer, eller skriver til os for at sikre at det kan ligges til siden til dig. Dette for at undgå, at produktet bliver handlet på nettet inden. 

Hvordan får jeg et job hos ReXhockey? 

Hvis vi ikke har nogle aktive jobannoncer ude, så er du altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning som vi med glæde vil kigge på. Send dit CV, samt en kort beskrivelse af dig selv, samt hvorfor du gerne vil søge job hos os. Du bedes sende det til info@rexhockey.com 

 

Forsendelse: 

Tilbyder i gratis fragt?

Ja! Ved køb over 500 kr. er fragten gratis. Ellers koster fragten 45 kr. til levering til pakkeshop, eller 120 kr. til hjemmelevering. 
OBS. Produkter som overskrider 20 kg, såsom tunge hockeymål, kan ikke sendes gratis, da vægten overstiger muligheden for at sende til pakkeshop. I sådan et tilfælde vil hjemmelevering være eneste forsendelsesmulighed. 

Hvor hurtigt sender i jeres pakker? 

Vi tilbyder dag-til-dag levering med forsendelse via GLS. Vi anbefaler at du placerer din ordrer inden klokken 12:00, hvis vi skal kunne nå at sende den samme dag.

Husk på at det kan hænde at pakken er længere tid i transit hos GLS. Vi beder jer derfor om at være tålmodige hvis dette skulle ske. Hvis varen ikke kan leveres indenfor det korte interval, så vil du blive kontaktet telefonisk. 

 

Returneringer: 

Hvordan returnerer jeg varer?

Returnering hos ReXhockey er nemt! Ønsker du, at returnere varer, så bedes du følge dette link ..... som fører dig til vores returportal.